Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 13 d’agost del 2013

SALEWA MTN TRAINER




SALEWA MTN TRAINER
"la indestructible"


Benvinguts al nou test de material de la botiga de muntanya GR-11 GRANOLLERS, aquesta vegada acompanyats de les SALEWA MTN TRAINER, un calçat RESISTENT, TÈCNIC, CÒMODE I  PODRÍEM DIR QUE PRÀCTICAMENT INDESTRUCTIBLE!
Ens hem adonat, que aquests últims anys, amb el "boom" de les curses de muntanya molta gent ha utilitzat i utilitza calçat de carrera per a caminar, un error molt comú que dóna lloc a complicacions i un alt desgast en el material.


És per això que si la nostre activitat a l'aire lliure és l'excursionisme, senderisme, alpinisme, trekking, hiking, speed hiking, vies ferrades, grimpar, o qualsevol esport de muntanya que no sigui còrrer, hem d'anar ben calçats, amb material adient, que ens eviti lesions i que alhora serà molt més durador que l'altre. 


Això és quelcom que desde GR-11 GRANOLLERS sempre aconsellem, i es que molta gent hauria de tenir-ho en compte a l'hora d'elegir un calçat, igual que no utilitzarem la SALEWA MTN TRAINER per a córrer, tampoc utilitzarem una sabatilla de trail-running per a senderisme tècnic.
Dit això, anem a veure el que tenim entre mans: SALEWA ens ofereix en aquest model, un dels més antics, millorats i reconeguts de la marca, un calçat de muntanya a prova de tots els terrenys, perfecte per a qui li agrada "maltractar" el material i no vol quedar-se tirat al lloc més inoportú.




Les principals característiques d'aquest calçat, o la introducció que ens fa SALEWA pel que l'ha destinat és: 
Excursions per la muntanya, vía ferrata, excursions tècniques i trekking lleuger.
Amb això podem veure clarament les intencions de la MTN TRAINER, un calçat de muntanya preparat per a les condicions més exigents, com ara vies ferrades, grimpades, passos tècnics i difícils, però alhora una magnífica companya "rutera", per a fer llargues excursions i travesses, i acabar amb els peus en bon estat per molt dura i abrupta que hagi estat l'ascenció.





Però, com és aquesta sabata? que té d'especial i com està construïda? Com podeu suposar, els materials que han emprat per aquest model són d'alta durabilitat; goma de sabatilla d'escalada "peu de gat", que recobreix tot el contorn, i resistent ant a la part superior. La cordadura, com en tots el models de SALEWA, va fins a la mateixa punta, carecterística que farà que pel fet de poder-se tensar així tota la llargada de la sabata, podem tenir un ajustament òptim sigui quin sigui el terreny que hem de trepitjar, o per molt tècnica que sigui la ruta que hem traçat, no se'ns mourà el peu a dins.


 

L'altre gran característica, i potser la més peculiar d'aquest model, és la sola, que la converteix en un dels millors calçats per a vies ferrades de tota la història; amb uns tacs importants que aporten una magnífica evacuació del fang, i que alhora fan que s'encaixin a la perfecció als graons de ferro que trobem a les vies. (mireu la imatge superior i la inferior)



A part d'aquest gran detall per ferrades, es una sola d'alta durabilitat, amb una goma exterior dura, com les botes d'alpinisme, però una entresola tova amb molta adaptabilitat, trets que faran que la sola ens duri molt més que les seves rivals del mercat, però que alhora s'adapti al terreny com una sabatilla de treking més minimalista.



Per últim, el 3F, sistema que també incorporen tots els altres models de la marca. El 3F és un tensor que dóna al calçat de muntanya una magnífica subjecció lateral, i un òptim posisionament del peu en passos complicats, farà que tinguem menys esguinços i menys fatiga als turmells quan ja portem forces quilòmetres als peus.

És una sabata que notarem còmode i robusta, que se'ns adaptarà força ràpid al peu, i que ens durarà més que segurament cap altre que haguem tingut.

Esperem que us haguem donat a conèixer bé la SALEWA MTN TRAINER, i que a l'hora d'elegir un calçat de muntanya fiable i tècnic penseu amb ella com la que més!

Les podreu trobar a la botiga de muntanya GR-11 GRANOLLERS, al carrer Mare de Déu de Núria 1.

Fins el pròxim test, SALUT I MUNTANYA!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada