Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 25 d’abril del 2013

EXCURSIÓ GR-11 GRANOLLERS AL PUIGSACALM, Diumenge 5 de Maig


GR-11 GRANOLLERS
EXCURSIÓ AL PUIGSACALM!
DIA: Diumenge 5 de Maig
NIVELL: itinerari 1:Baix 
             itinerari 2:Alt
DURADA: 2h anada
QUEDEM A: 8:00 Botiga GR-11 GRANOLLERS, Mare de Déu de Núria 1
DESPLAÇAMENT: Vehicle propi ( podem ajuntar persones)
PREU: GRATUÏTA!
METEOROLOGIA: Dia assolellat amb temperatures agradables!
OBSERVACIONS: L'anada es conjunta, però la tornada es pot fer desfent el camí de form que és de nivell baix, o pel Tosell Gros, de dificultat elevada degut a l'aèria desgrimpada des d'aquest cim fins el Coll de Bracons, on tindrem el vehicle i s'ajunta amb l'itinerari 1  
EQUIPAMENT: Calçat adequat i roba d'abric per si de cas, esmorzar i qui vulgui quedar-se després per la zona dinar.


PROMOCIONS:
-Qui vulgui adquirir un mapa de l'Editorial Alpina de Puigsacalm-Bellmunt i vingui a l'excursió, tindrà un GRAN DESCOMPTE especial
-Es sortejarà material i vals de descomptes per la botiga de muntanya GR-11 GRANOLLERS entre tots els que vingueu a caminar amb nosaltres!


Ja tenim aquí la segona excursió de GR-11 GRANOLLERS, que vist l'enorme èxit que va ser la primera, hem decidit fer-ne una d'un caire força semblant, però en unes altres terres; LA GARROTXA.

Es tracta del Puigsacalm, una de les muntanyes i alhora excursions més emblemàtiques de Catalunya, molt fàcil de fer, a través de senders enmig de fagedes, cims aeris amb crestes i grans prats..!

Ho te tot per a passar a ser una de les vostres excursions preferides a partir d'ara, no ho pensis més i vine el Diumenge 5 de Maig a GR-11 GRANOLLERS, ens trobaràs a Mare de Déu de Núria 1.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada