Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 12 d’agost del 2013

SALEWA KOALA II

SALEWA KOALA II RAINCOVER




Avui des de GR-11 GRANOLLERS volem presentar-vos la SALEWA KOALA II, i ho fem amb una especial il·lusió, ja que no es tracta d'un article més, sinó que és l'accessori que farà que els vostres fills es comencin a apasionar per la natura i la muntanya durant els seus primers anys de vida!


Compartiment interior per objectes de valor, butxaques laterals, corretja de control de càrrega, butxaca d'arnès, protector de pluja, regulació d'alçada tant pel portador com pel nen, esquelet intern ultralleuger, una enorme capacitat de càrrega...Aquestes són només unes quantes de les especificacions tècniques amb la que ens sorprèn la KOALA II...!



Ens trobem davant, com ja hem vist, d'una completíssima motxilla porta nens, i diem nens i no nadons perquè gràcies a la seva multitud de regulacions la podrem adaptar durant tant temps com vulguem, ja que l'arnés s'adaptarà a la perfecció a l'alçada del nen. Fins ara hem vist les qualitats, però que notem quan ens la col·loquem a l'esquena amb el nostre petit a dins? 




El primer que veurem es que té un sistema de suport de seguretat per quan està al terra, per a que la cadireta no pugui caure amb el nen a dins; consisteix en un sistema que fa que no és pugui plegar la pota, i que desbloquejarem ja un cop la tenim posada a l'esquena tibant amb la mà d'una pràctica argolla.
A l'esquena ens queda col·locada i adaptada a la perfecció gràcies al sistema de regulació que ens permet dur-la exactament a la nostra mesura, sigui quina sigui la nostra alçada, sistema que és el mateix que porta incorporat l'arnés de la cadireta.



És una motxilla realment molt lleugera, i això s'aconsegueix incorporant els materials tècnics de l'alpinisme, en un accessori com el que tenim davant, convertint-lo així en una cadireta per a nens, però alhora una gran motxilla tècnica amb les últimes innovacions del mercat.
Consta també d'un sistema per tensar l'habitacle del nen, per a que quan fem passos més tècnics i/o rutes difícils, quedi molt més a prop i arrapat a nosaltres, i així tot el conjunt sigui més compacte; aquesta és realment una de les característiques que més agraïrem quan estiguem en acció.


L'habitacle de la KOALA II queda protegit tant per l'esquelet que el voreja per davant i darrere, com pels laterals, amb un protector que queda just davant de la cara del petit o petita, que tant pot servir per evitar una trompada, com per a que i faci una bona migdiada, ja que està protegit per un interior tou i flonjo.



Un cop amb el raincover posat, l'infant té també protecció contra la pluja, amb unes finestres als costats que li permeten veure perfectament a l'exterior. Aquest, és un accessori que tant podem muntar com desmuntar, cosa que farem amb un simple gest de la forma més senzilla.



Respecte a la capacitat de càrrega, em de remarcar que és realment gran, disposant de quatre butxaques amb cremallera al darrere, dos laterals amb reixeta i dos més a la cintura (aquestes últimes desmuntables), que ens permetran sens dubte portar tot el que necessitem pel menut i a més tot el que necessitem per a nosaltres, sense haver de dur així una altre bossa auxiliar.

Una de les millor peculiaritats d'aquest producte és que tot i ser d'una qualitat força superior a totes les seves rivals, el preu és sens dubte més assequible que la majoria, cosa que la converteix sens dubte en el producte estrella del sector, de la mà d'una de les marques amb més experiència en el camp de la muntanya.

Esperem que us haguem pogut solucionar els dubtes, la podeu passar a veure per la nostra botiga, i així provar-la amb els petits a GR-11 GRANOLLERS, al carrer Mare de Déu de Núria 1.

Fins el proper test..SALUT I MUNTANYA!






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada